Burn-out preventie en begeleiding

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshops

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshops.

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshopsEen vijfde van al het langdurig verzuim wordt veroorzaakt door stress. Toch trekken minder mensen aan de bel als ze stressklachten hebben. Maar wanneer iemand uitvalt, duurt het steeds langer voordat hij of zij terug keert in het arbeidsproces. Wanneer er sprake is van een burn-out verzuimen mensen gemiddeld 242 dagen. En als je dan weet dat één verzuimdag 250 euro kost, wordt het hoog tijd om stressklachten vroegtijdig te herkennen en aan te pakken. Er valt dus veel te winnen bij een tijdige interventie.

Ik help jou of je team graag op weg naar vitaal leven en werken: begeleiding en coaching in situaties waarin de balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning onder druk staat. Neem de regie terug over je leven en werk zodat je met plezier, passie, energie en voldoening je steentje bij kunt dragen en voluit deel kunt nemen aan het leven.

Meer informatie: www.burnout-preventie.nl

buroKOM

Mindmaptrainingen: leren gaat effectiever, creatiever. Op het werk: efficienter vergaderen, notuleren, organiseren.

Website: buroKOM »

Werkplaats De Es

Werkplaats de Es, WageningenTe huur vrijstaande, sfeervolle werkruimte/stilteplek:

De ruimte is zeer geschikt voor het werken met kleine groepen, maar leent zich ook uitstekend om individueel in te werken.
Bijvoorbeeld voor therapie, cursussen, vergaderen, muziek-/zangles.

Er is een toilet en ook een kleine keuken/wachtruimte. Internetaansluiting is aanwezig.
De ruimte is met ecologische materialen
gebouwd. De wanden zijn licht en met
warme tinten gesluierd.
De ruimte ligt achter in een grote, besloten tuin van een dertiger jaren huis, nabij busstation en centrum. Parkeergelegenheid is aanwezig.

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met:
Ans van Capellen of Gillis Suurmond.
telefoon: 0317-418081 / 06-33754316
voor meer informatie: www.werkplaats-de-es.nl
emailadres: werkplaats-de-es@kpnmail.nl

MediaLab Wageningen

MediaLab biedt workshops en cursussen aan op het gebied van fotografie, video, websites en social media.

In de huidige digitale wereld raken deze voorheen ‘specialistische’ vakgebieden onderling steeds meer met elkaar verweven en voor steeds grotere groepen mensen toegankelijk. Uitgangspunt bij de cursussen en workshops van MediaLab is:

Hoe breng ik mijn boodschap op een professionele en effectieve manier voor het voetlicht?

Het cursusaanbod richt zich op mensen die hun project, bedrijf of organisatie op een hedendaagse manier onder de aandacht van een groter publiek willen brengen. Internet en social media zijn hierbij onmisbaar. MediaLab is een samenwerkingsverband van de mediabedrijven Mugmedia en Web-care.

De docenten van MediaLab hebben jarenlange praktijkervaring: “Bij MediaLab leer je de technieken die je nodig hebt om je verhaal beter te vertellen.”

De combinatie van website, video en social media biedt tal van nieuwe communicatiemogelijkheden, die ook bereikbaar zijn voor instellingen, bedrijven of ZZP’ers met een beperkt budget. In het cursusaanbod wordt gebruik gemaakt van (gratis) open source software, waardoor iedereen kan deelnemen. Ook voor scholen en universiteiten zijn er workshops mogelijk; voor kinderen staat er een workshop webloggen op het programma.

Meer informatie: MediaLab Wageningen

TvIConsult Duurzaamheidsadvies MVO

Duurzaam of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is geen voorbijgaande trend. Het wordt steeds meer noodzaak en ook klanten vragen er steeds vaker naar. Maar duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen kan heel veel inhouden. De gewenste of optimale invulling is voor elk bedrijf of organisatie anders. Ik kan u helpen die invulling te vinden.

 • Wilt u met uw bedrijf of (overheids)organisatie op een meer duurzame manier te werk gaan?
 • Maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn, hoe u dat zou kunnen doen, wat er financieel haalbaar is of waar u moet beginnen te zoeken?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres:

 • Ik zoek uit wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of organisatie
 • Ik bekijk in hoeverre u al duurzaam bezig bent en waar het duurzamer zou kunnen op een financieel en praktisch haalbare manier
 • Ik maak een inschatting van eventuele investeringskosten, de baten op korte en lange termijn en ga na of er subsidiemogelijkheden zijn
 • Ik geef u een advies op maat
 • Ik kan u helpen met de uitvoering

Ik kan ook procesmatig behulpzaam zijn, met:

 • Beleidsontwikkeling
 • Resultaatgerichte planning, monitoring, evaluatie en leren
 • Faciliteren van workshops en trainingen

meer informatie: trudivaningen@hetnet.nl of trudivingen@hotmail.com

Praktijk voor Vitaliteit

Op zoek naar coaching in Wageningen? De Praktijk voor Vitaliteit coacht mensen met vragen over persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties, gezondheid en stress:

 • effectief omgaan met stress en (werk)druk
 • een goede relatie met jezelf en met anderen
 • het opruimen van belemmerende emoties en overtuigingen
 • verminderen van angsten en het aangaan van uitdagingen in jouw leven
 • inzicht te krijgen in de achtergrond van vage klachten en hiermee af te rekenen
 • zelf richting te geven aan je leven.

Werkwijze:  NLP coaching en NEI-therapie, oplossingsgericht en systemisch werk. Vergoeding door zorgverzekeraars, afhankelijk van de zorgpolis.

Meer informatie: Praktijk voor Vitaliteit    Email: post@maan.nu

Maan training & coaching

… brengt mens en organisatie in beweging

MAAN, training en coaching, faciliteert bij vragen over timemanagement, communicatie, teamontwikkeling, intervisie en loopbaanontwikkeling.

MAAN biedt zowel workshops, incompany trainingen, open inschrijvingen als coaching. Daarbij werken we veel met kortdurende en op elkaar voortbouwende interventies. Dit biedt optimale tussentijdse terugkoppeling naar de praktijk, en heeft een positief effect op het rendement.

Na afloop van de training zijn er verschillende mogelijkheden voor coaching of consultatie.

Meer lezenMaan training & coaching