Doe je ook mee met de Beursvloer?

De Beursvloer wordt 1 x in de 2 jaar georganiseerd. Het evenement duurt 2 uur en is gratis incl. eten.

Dit jaar is het op maandag 13 februari van 17.30-20.00 op de begane grond van de bblthk.
Het thema op (bijna) Valentijnsdag: Liefde voor maatschappelijk ondernemen.

De wethouders van Sociale en Economische zaken openen de Beursvloer officieel als Valentijnskoppel.
De Beursvloer is voor ondernemende types vanuit allerlei gremia (grotere bedrijven, MKB, maatschap. organisaties, onderwijs, serviceclubs enz.). Er komen ong. 200 mensen.
Gedurende 2 uur kijkt men of men wat voor elkaar kan betekenen met gesloten beurs. Het is natuurlijk ook een ideale plek om te ontmoeten en netwerken met mensen die je bijv. normaal niet zo snel zou ontmoeten. Er is voor ieder wat wils. Men kan praten aan statafels, er zijn comfortabele zitjes, zittafels, blind date hoek enz.

Er zijn 5 marktplaatsen:
1. Groen/duurzaam/Food (=nieuw)
2. Automatisering
3. Advies en Dienstverlening
4. Faciliteiten en materialen
5. Handjes

15 gastvrouwen/heren rond helpen de gasten met ‘koppelen’. Dit zijn allen bekende Wageningers met een groot netwerk.

Op de 13de krijgt iedereen bij binnenkomst een lijst van wie er aanwezig is.
Je krijgt na de opening de gelegenheid om op een kaart vraag & aanbod in te vullen. Dit kan je ook al van te voren doen. We nodigen ondernemende types uit. Een ondernemend type zien we als iemand die over de grenzen van z’n eigen bril, visie, missie, omzet durft te kijken. Deze persoon kan dan via onverwachte verbindingen mee werken aan eigen maar wellicht ook aan gezamenlijk lokaal belang.
Voorbeelden van zogenaamde ‘matches’ of deals zijn:
• Promotie van naamsbekendheid AVDS productions in ruil voor advies onderzoek naar speciaal transport instrumenten van de Harmonie Wageningen.
• Van de Peppel Speelgoedwinkel spreekt met gehandicaptenorganisatie ’s Heerenloo af om de kunst te etaleren in de etalage van de winkel, de verkoop van zijn mooie potloden stijgt,
• Lazuur food community ontmoette Eric Meijer Tuinontwerp & Adviesbureau. Eric heeft met zijn hanpan een aantal muzikale koopzondagen bij Lazuur verzorgd
• Wageningse studenten roeivereniging Argo vroeg hulp bij verbouwing verenigingsgebouw en bood personeelsuitje aan WUR op Argo inclusief BBQ en roei clinic.
• Comité 4/5 mei vroeg bouw- en steigermateriaal, en bood Viplounge kaartjes en veel meer.
Maar een deal is ook al als je bijv. een interessante partij ontmoet, waarmee je bijv. nog eens een 2nd date wil. Of je komt gewoon omdat je het leuk vindt om te zien wat er leeft in het Wageningse!

Internationale studentenverenigingen zorgen voor international food.

Elke dag help ik van 12-13:00 mensen die hulp willen bij het formuleren/bedenken van een goed vraag en aanbod. Dit is in het leslokaal van de bblthk.

Toegang 13 feb. is gratis.

Je kunt je alvast aanmelden via: www.beursvloerwageningen.nl/inschrijven.html

meer info »

 

Computerhulp Ede en Wageningen

Zeer goedkope computerhulp in Ede en omstreken. Vanaf 6€ per half uur kom ik al bij uw langs. Zonder voorrijkosten!

Ik kan alles wat met computers, tablets en mobiele apparaten te maken heeft. Maar ook andere randapparatuur kan ik mee overweg.

Weet u niet zeker of ik uw van dienst kan zijn? Mail of bel even of bezoek mijn website!

meer info »

 

Behoefte aan financieel advies?

Financial Eagle geeft u graag het financieel inzicht waar u naar zoekt. Als registeraccountant/financieel consultant ondersteun ik u graag in uw financiele beslissingen en geef ik graag het beeld van de toekomst, voordat u uw plannen ten uitvoer brengt.

Kijk voor informatie en contactgegevens op mijn website www.financialeagle.nl

LOGICONS – Logische Consulting

Uw RI&E op orde? – of op orde brengen?
Bent ú RI&E-plichtig?
Waarschijnlijk wel en LOGICONS kan u helpen met onderzoek en aanpassingen.
De risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) is al sinds 1 januari 1994 verplicht voor alle werkgevers (uitgezonderd ZZP-ers). Het plan van aanpak is een verplicht onderdeel van de RI&E. Dat staat in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet).
Organisaties met ten hoogste 40 uur arbeid per week (alle werknemers bij elkaar opgeteld) zijn ook verplicht een RI&E op te stellen. Zij mogen ook gebruik maken van de ‘Checklist Gezondheidsrisico’s’. Dit is een verkorte versie van de RI&E. Stuur een mailtje naar LOGICONS als u twijfelt of u RI&E-plichtig bent.

Wat zegt de Inspectie SZW over de RI&E:
“laat LOGICONS u informeren”

meer info »

Cursusaanbod Wageningen uitgebreid

Vanaf 2014 kunnen alle individuele aanbieders van cursussen en workshops in de regio Wageningen hun aanbod op cursuswageningen.nl plaatsen.

Tientallen zzp’ers bieden hun cursusaanbod al vijf jaar gezamenlijk aan via deze website. Er staan al bijna 70 verschillende cursussen en workshops te vinden. Door het aanbod te bundelen op een website wordt een veel groter publiek voor de individuele aanbieders bereikt. Maandelijks wordt de site door ruim 3000 mensen bezocht.

cursus-workshop-wageningenDoor de site open te stellen voor een nog breder aanbod kunnen bijvoorbeeld ook taallessen, yogacursussen of workshops persoonlijke ontwikkeling op de site worden aangeboden.
De site heeft ook een rubriek voor kinderen, en maakt het ook voor bedrijven, scholen en groepen gemakkelijk om te zoeken naar een passend cursusaanbod of bijvoorbeeld een workshop voor een bedrijfsuitje.

Meer informatie is te vinden op www.cursuswageningen.nl