Ondernemers in Wageningen

Voor zelfstandig ondernemers in Wageningen zijn er verschillende netwerken waar je gebruik van kunt maken.

ZZP borrel

Sinds 2009 bestaat er een ZZP LinkedIn groep in Wageningen. Deze groep biedt zelfstandig ondernemers die in Wageningen wonen en/of werken de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen, elkaar om hulp en advies te vragen en samen activiteiten te organiseren. Deze groep organiseert ook een maandelijkse borrel:
Iedere tweede vrijdag van de maand is er de ZZP borrel. Vanaf 16.00 (tot 18.00) ben je welkom. De locatie wisselt, maar  is meestal bij THUIS aan de Stationsstraat. Blijf op de hoogte door je aan te melden bij de LinkedIn groep ‘Zzp-ers Wageningen’.

Aanmelden ZZP Linkedin groep »


Ondernemersnetwerken in Wageningen

Wagenings Ondernemers Contact

Doelstellingen van het WOC: het behartigen van de belangen van het bedrijfsleven in de gemeente Wageningen en haar regio, alsmede van de belangen van haar leden in het bijzonder.


Ondernemersnetwerken in de regio

Ondernemers Sociëteit Veluwezoom

Met elkaar staan we sterk! Ook als het gaat om zaken doen en dat kan al ruim 25 jaar dankzij onze toonaangevende sociëteit. Gedurende het jaar organiseert het bestuur 8 bijeenkomsten en/of andere activiteiten met als doel om in een aangename sfeer bij te praten, te netwerken en zakelijke relaties aan te gaan.

Businessclub MKB Valleiregio

MKB Valleiregio is een bruisend netwerk. Elke maand ontmoeten meer dan 120 ondernemers elkaar tijdens afwisselende, laagdrempelige activiteiten. Van inhoudelijke lezingen door bijvoorbeeld Marketinggoeroe Karen Romme tot skiën in Bottrop. MKB Valleiregio verrast haar leden elke maand met een leerzame, sportieve of creatieve bijeenkomst.

BNI Ede

BNI staat voor Business Network International, een internationale netwerkorganisatie voor ondernemers, zakenmensen en professionals uit diverse branches.

0318NetwerkAgenda.nl

Op 0318netwerkagenda treft u een overzicht aan van events uit deze regio, georganiseerd door en voor ondernemers en businessclubs.

ICT Valley

Centraal bij ICT Valley staat de samenwerking in de ICT sector in de FoodValley regio. Dit geldt voor ICT bedrijven, onderwijsinstellingen en natuurlijk alle ICT professionals die nu in de ICT sector werken.

ZZP Valley

ZZP Valley is  een regionale netwerkvereniging van en voor zelfstandig professionals binnen de gemeenten Veenendaal, Ede & Rhenen.