Burn-out preventie en begeleiding

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshops

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshops.

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshopsEen vijfde van al het langdurig verzuim wordt veroorzaakt door stress. Toch trekken minder mensen aan de bel als ze stressklachten hebben. Maar wanneer iemand uitvalt, duurt het steeds langer voordat hij of zij terug keert in het arbeidsproces. Wanneer er sprake is van een burn-out verzuimen mensen gemiddeld 242 dagen. En als je dan weet dat één verzuimdag 250 euro kost, wordt het hoog tijd om stressklachten vroegtijdig te herkennen en aan te pakken. Er valt dus veel te winnen bij een tijdige interventie.

Ik help jou of je team graag op weg naar vitaal leven en werken: begeleiding en coaching in situaties waarin de balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning onder druk staat. Neem de regie terug over je leven en werk zodat je met plezier, passie, energie en voldoening je steentje bij kunt dragen en voluit deel kunt nemen aan het leven.

Meer informatie: www.burnout-preventie.nl

Ceryle

Ceryle bedrijfsondersteuning voor projectbegeleiding, redigeren, zakelijke correspondentie, voorzitten, adviesgesprekken, wetenschappelijk onderzoek, conflictbemiddeling.

Website: Ceryle »

TvIConsult Duurzaamheidsadvies MVO

Duurzaam of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is geen voorbijgaande trend. Het wordt steeds meer noodzaak en ook klanten vragen er steeds vaker naar. Maar duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen kan heel veel inhouden. De gewenste of optimale invulling is voor elk bedrijf of organisatie anders. Ik kan u helpen die invulling te vinden.

  • Wilt u met uw bedrijf of (overheids)organisatie op een meer duurzame manier te werk gaan?
  • Maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn, hoe u dat zou kunnen doen, wat er financieel haalbaar is of waar u moet beginnen te zoeken?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres:

  • Ik zoek uit wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of organisatie
  • Ik bekijk in hoeverre u al duurzaam bezig bent en waar het duurzamer zou kunnen op een financieel en praktisch haalbare manier
  • Ik maak een inschatting van eventuele investeringskosten, de baten op korte en lange termijn en ga na of er subsidiemogelijkheden zijn
  • Ik geef u een advies op maat
  • Ik kan u helpen met de uitvoering

Ik kan ook procesmatig behulpzaam zijn, met:

  • Beleidsontwikkeling
  • Resultaatgerichte planning, monitoring, evaluatie en leren
  • Faciliteren van workshops en trainingen

meer informatie: trudivaningen@hetnet.nl of trudivingen@hotmail.com

Maan training & coaching

… brengt mens en organisatie in beweging

MAAN, training en coaching, faciliteert bij vragen over timemanagement, communicatie, teamontwikkeling, intervisie en loopbaanontwikkeling.

MAAN biedt zowel workshops, incompany trainingen, open inschrijvingen als coaching. Daarbij werken we veel met kortdurende en op elkaar voortbouwende interventies. Dit biedt optimale tussentijdse terugkoppeling naar de praktijk, en heeft een positief effect op het rendement.

Na afloop van de training zijn er verschillende mogelijkheden voor coaching of consultatie.

Meer lezenMaan training & coaching

WS | Wilbert schaapman

WS bouwt en onderhoudt websites voor middelgrote en kleine bedrijven. Uitgangspunt hierbij is dat de klant na oplevering zoveel mogelijk zelfstandig zijn eigen website kan beheren. U kunt voor verschillende soorten vragen bij WS terecht:

1. U wilt uw klanten informeren over uw organisatie en dit wilt u doen middels een zeer praktische en professionele website;
2. U wilt een grotere klantenkring bereiken en daarom biedt u producten en diensten in de toekomst ook via een webwinkel aan;
3. U wilt een website waar u makkelijk uw eigen content kunt beheren;
4. U wilt advies over de laatste internettechnieken en mogelijkheden om deze in te zetten voor uw bedrijf;
5. U wilt kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Meer informatie: WS | Wilbert schaapman    Email: wilbert@wilbertschaapman.nl