Burn-out preventie en begeleiding

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshops

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshops.

Individuele begeleiding en coaching bij burn-out, advies en workshopsEen vijfde van al het langdurig verzuim wordt veroorzaakt door stress. Toch trekken minder mensen aan de bel als ze stressklachten hebben. Maar wanneer iemand uitvalt, duurt het steeds langer voordat hij of zij terug keert in het arbeidsproces. Wanneer er sprake is van een burn-out verzuimen mensen gemiddeld 242 dagen. En als je dan weet dat één verzuimdag 250 euro kost, wordt het hoog tijd om stressklachten vroegtijdig te herkennen en aan te pakken. Er valt dus veel te winnen bij een tijdige interventie.

Ik help jou of je team graag op weg naar vitaal leven en werken: begeleiding en coaching in situaties waarin de balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning onder druk staat. Neem de regie terug over je leven en werk zodat je met plezier, passie, energie en voldoening je steentje bij kunt dragen en voluit deel kunt nemen aan het leven.

Meer informatie: www.burnout-preventie.nl

Veelkleurig

Psychosociale therapie, focusbegeleiding, coaching, training, supervisie, intervisietraining, deskundigheidsbevordering vanuit een christelijke inspiratie.
Website: Veelkleurig »

Praktijk Haptotherapie

Haptotherapie is een therapie met als uitgangspunten voelen en ervaren. Dit wordt aangeboden in de vorm van gesprekken, ervaringsoefeningen en door de aanraking o.a op de bank, zodat aan den lijve voelbaar wordt wat er speelt.

U gaat o.a. ervaren wat uw verlangen is om te laten zien in het contact en of u dit ook daadwerkelijk laat zien. Wanneer open ik me en wanneer sluit ik me af en is dit functioneel binnen het moment.Gevoelens van nabijheid en intimiteit worden helder en de maatvoering daarin, alswel het ervaren van grenzen en het durven stellen van doelen.Dit voorkomt allerlei lichamelijke en geestelijke klachten.

zie verder: www.haptonomiewageningen.nl

Meer informatie: Praktijk Haptotherapie    Email: mariannedebever@gmail.com

Werkplaats De Es

Werkplaats de Es, WageningenTe huur vrijstaande, sfeervolle werkruimte/stilteplek:

De ruimte is zeer geschikt voor het werken met kleine groepen, maar leent zich ook uitstekend om individueel in te werken.
Bijvoorbeeld voor therapie, cursussen, vergaderen, muziek-/zangles.

Er is een toilet en ook een kleine keuken/wachtruimte. Internetaansluiting is aanwezig.
De ruimte is met ecologische materialen
gebouwd. De wanden zijn licht en met
warme tinten gesluierd.
De ruimte ligt achter in een grote, besloten tuin van een dertiger jaren huis, nabij busstation en centrum. Parkeergelegenheid is aanwezig.

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met:
Ans van Capellen of Gillis Suurmond.
telefoon: 0317-418081 / 06-33754316
voor meer informatie: www.werkplaats-de-es.nl
emailadres: werkplaats-de-es@kpnmail.nl

Praktijk voor Vitaliteit

Op zoek naar coaching in Wageningen? De Praktijk voor Vitaliteit coacht mensen met vragen over persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties, gezondheid en stress:

  • effectief omgaan met stress en (werk)druk
  • een goede relatie met jezelf en met anderen
  • het opruimen van belemmerende emoties en overtuigingen
  • verminderen van angsten en het aangaan van uitdagingen in jouw leven
  • inzicht te krijgen in de achtergrond van vage klachten en hiermee af te rekenen
  • zelf richting te geven aan je leven.

Werkwijze:  NLP coaching en NEI-therapie, oplossingsgericht en systemisch werk. Vergoeding door zorgverzekeraars, afhankelijk van de zorgpolis.

Meer informatie: Praktijk voor Vitaliteit    Email: post@maan.nu