Mugmedia

Producent van videoprogramma’s en fotoprojecten. Specialist op het gebied van AV-communicatie. video|audio|multimedia|webmovies|fotografie.
Website: Mugmedia »

MediaLab Wageningen

MediaLab biedt workshops en cursussen aan op het gebied van fotografie, video, websites en social media.

In de huidige digitale wereld raken deze voorheen ‘specialistische’ vakgebieden onderling steeds meer met elkaar verweven en voor steeds grotere groepen mensen toegankelijk. Uitgangspunt bij de cursussen en workshops van MediaLab is:

Hoe breng ik mijn boodschap op een professionele en effectieve manier voor het voetlicht?

Het cursusaanbod richt zich op mensen die hun project, bedrijf of organisatie op een hedendaagse manier onder de aandacht van een groter publiek willen brengen. Internet en social media zijn hierbij onmisbaar. MediaLab is een samenwerkingsverband van de mediabedrijven Mugmedia en Web-care.

De docenten van MediaLab hebben jarenlange praktijkervaring: “Bij MediaLab leer je de technieken die je nodig hebt om je verhaal beter te vertellen.”

De combinatie van website, video en social media biedt tal van nieuwe communicatiemogelijkheden, die ook bereikbaar zijn voor instellingen, bedrijven of ZZP’ers met een beperkt budget. In het cursusaanbod wordt gebruik gemaakt van (gratis) open source software, waardoor iedereen kan deelnemen. Ook voor scholen en universiteiten zijn er workshops mogelijk; voor kinderen staat er een workshop webloggen op het programma.

Meer informatie: MediaLab Wageningen